Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
divert - 02-11-2015 16:58:30
Huishouden & Energie

Product mag niet retour ivm ontbreken originele verpakking

[quote=edrick3 schreef op maandag 2 nov 2015, 15:55][quote=valerius-2 schreef op maandag 2 nov 2015, 15:39]is er wel door de verkoper verteld dat hit passend is waar u hem voor gaat gebruiken?

in een webshop?

een webshop geeft natuurlijk wel een omschrijving van het product. als ik daar een willekeurige snelkookpanring opzoek, dan lees ik bij de omschrijving het volgende:

"de wmf dekselring is een speciaal vervangingsonderdeel voor de snelkookpannen van wmf. de dekselring is in principe geschikt voor de snelkookpannen uit de perfect serie. de dekselring is te gebruiken ter vervanging van de ring die meegeleverd wordt bij de pannen en is vaatwasmachinebestendig. let goed op de maat van de dekselring en de maat van uw snelkookpan bij aanschaf."

is duidelijk geen universeel onderdeel.