Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 17-11-2015 00:22:24
Computers & Telefonie

Account beƫindigen ziggo-gebruikers.nl

@mein33

ja ik weet dat je reactie t.a.v. akkerdistel was, maar daar die weer reageerde op de vraag van 1953 reageer je indirect ook daarop. bij mijn reactie op jouw reactie op die van akkerdistel, ging ik er vanuit dat akkerdistel op hetzelfde doelde als ik. maar... aan de andere kant weet je het maar nooit, misschien doelde akkerdistel wel op een toekomstige fusie tussen https://www.ziggo.com/nl/over-ziggo/liberty-global/">liberty global en kpn.

ik haal overigens niets voor het gemak weg (weghalen is immers meer werk dan laten staan) en ook niet om bepaalde gedachtes te laten ontstaan, ik doe dat alleen om het enigszins overzichtelijk te houden en quotes in quotes (in quotes etc.) te voorkomen. iedereen kan de oude antwoorden simpel teruglezen zolang de redactie ze niet verwijderd.

wie garandeert je dat ik niet het alias 1953 gebruik? dat kan ik je garanderen... niet dat je daar wat aan hebt, maar goed.

tot slot,

"laat iedereen meedoen op zijn/haar manier en als het topic niet bevalt dan is er geen enkele verplichting om erop te reageren."

daar heb je helemaal gelijk in!