Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 03-11-2015 13:34:10
Elektronica & TV

Wij hebben een nieuwe tv gekocht en kan daar onze samsung home-cinema dvd ht-dl100 op aangesloten worden

[quote=romy25 schreef op maandag 2 nov 2015, 13:33]hdmi naar hdmi stuurt beeld en geluid, heb je alleen scart moet je scart naar scart gewoon doen voor beeld, alleen heb je dan het geluid op je tv alleen, je hoeft dan alleen nog een jack 3,5mm naar tulp kabel hebben. de jack 3,5mm gaat in je tv ingang waar de koptelefoon normaal ingaat en de 2 tulpjes(meestal rood en wit) gaat de cinema set in bij meestal een poort die "in" staat en niet "out"

ts schreef elders:
ik heb nog een vraagje ik heb van romy25 een antwoord gekregen maar dat is nog een beetje onduidelijk.ik heb een jack 3,5mm tulp kabel maar daar zitten aan bij de kanten een witte en een rode aansluiting aan,maar ik denk zelf dat er aan een kant die witte en rode hoort te zitten en aan de andere kant een zwarte