Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

swimbeefloor
swimbeefloor - 03-11-2015 16:42:40
Voeding & Gezondheid

Swimbee

[quote=matc schreef op woensdag 7 okt 2015, 09:45]mijn ervaringen met swimbee zijn ook zeer negatief. mijn zoontje heeft nu al meer dan 2 jaar zwemles. hij heeft het eerste jaar in het brons badje gezeten. hij zit nu al meer dan 1 jaar in het zilver badje. swimbee is hiermee dus 2x zo duur en zwemles duurt 2x zo lang als bij andere zwemscholen. alle communicatie hierover verloopt enorm moeizaam en ronduit slecht. er is feitelijk geen sprake van een leerlingvolg systeem. als ouder krijg je geen enkele feedback en zelf lijkt swimbee de voortgang ook nauwelijks in de gaten te houden. als je de andere ouders spreekt in rotterdam hebben deze ook allemaal in meer of mindere mate dezelfde ervaring. het enige unique selling point van swimbee is dat ze geen wachtlijsten hebben. inmiddels weet ik wel hoe dat komt. de allerhoogste prijs voor de eindeloze en vrijwel nutteloze zwemlessen zonder enige terugkoppeling over voortgang en slechte communicatie. ik sluit me graag aan bij gezamenlijke acties tegen swimbee.

beste matc,

bedankt voor uw berichtje! zou u ons een e-mail met uw gegevens kunnen sturen? dan kunnen wij u vanuit daar verder helpen! u kunt uw e-mail sturen naar support@swimbee.com

met sportieve groet,
floor
zwemschool swimbee