Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 04-11-2015 11:34:11
Geldzaken & Recht

Mag mijn werkgever dit verlangen

[quote=carola.83 schreef op dinsdag 3 nov 2015, 19:21][quote=aram schreef op dinsdag 3 nov 2015, 18:28]wat een knullige baas . besparen op de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers . hij vind het te link om zelf voor dat uurtje achter de balie te kruipen of om de nodige voorzieningen aan te brengen voor het welzijn van zijn werknemers .
waarom plaatst hij niet een stel boxen aan de buitenkant van het pand en propt daar die handel in ? kunnen die klanten het ook midden in de nacht eruit halen .
cameraatje erbij ophangen kun je ook zien wie er rond je pand zich ophoud .

wat een overtrokken reactie. werkgever vraagt om een onnozel uurtje later door werken. tot 7 uur, that's all. en of je nou alleen staat of met zijn tweeën, maakt voor overvallers echt niks uit.
maakt voor overvallers echt wel uit of ze met 1 of 2 personen te maken hebben.
1 persoon is kwetsbaarder. verder vinden mensen in het algemeen dat een vrouw alleen een betere prooi is.

juist in het laatste uur, als de kas wordt opgemaakt, slaan overvallers vaak hun slag.
nog maar te zwijgen over aanranders, die vinden het ook wel prima als een vrouw daar alleen staat. ik zou het ook niet doen, als het buiten al donker is, op een afgelegen plek alleen daar staan. no way.

in ieder geval zouden er 2 mensen moeten achterblijven. dit is geen kwestie van onwilligheid van de werknemer, maar een kwestie van (on)veiligheid.