Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 04-11-2015 12:28:08
Geldzaken & Recht

Tuin geen eigendom

Een aankoop makelaar gaat al snel meer dan €1000 kosten en of je dat wel of niet moet doen? dat is afhankelijk of je zelf ook goed weet wat je moet doen en ook of je het wel kan missen.
maar wees gerust de schuld van de vorige eigenaar kan niet op u worden verhaald of er moet ergens in het contract staan dat u dat wel moet betalen maar dan kan u naar de kanton rechter om daar van af te komen.
wel kan het zijn dat de jaarlijkse canon voor u wel verhoogd wordt maar dat zal echt niet in de duizenden euro`s gaan lopen meestal is het een redelijk klein bedrag ook kan u er voor kiezen om de voortuin gewoon terug te geven aan de gemeente er in zitten mag u zo en zo wel maar een echte tuin aan leggen zal dan niet mogen maar daar bestaan ook bloembakken voor :)