Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hancuypers - 05-11-2015 22:04:57
Voeding & Gezondheid

Fitness abonnement

[quote=zoekster schreef op donderdag 5 nov 2015, 20:58]ik heb voor het aangaan van de overeenkomst echter alleen de algemene voorwaarden van de website kunnen bekijken dus kon ik niet op de hoogte zijn van de bepaling waardoor de groepslessen en sportdrank nu zijn omgezet in een jaarabonnement.

maar u heeft toch een contract getekend. voordat u het contract tekende kon u dus de algemene voorwaarden op het contract lezen. of niet? hoe zit dat precies?

voor het aangaan van de overeenkomst heb ik inderdaad de algemene voorwaarden kunnen lezen.


de onderstaande bepaling stond niet bij de algemene voorwaarden toen ik het contract ben aangegaan via de website. deze stond bij de algemene voorwaarden bijgevoegd aan het contract.
''viii: bij inschrijving van een actieperiode ontvang je 1 maand gratis groepslessen. indien je geen gebruik wilt maken van deze extra voorziening, dan dien je deze tijdens de gratis maand op te zeggen. zeg je deze niet op, dan gaan wij er vanuit dat deze extra bevalt en blijft deze automatisch gekoppeld aan jouw sportlidmaatschap tot de einddatum van je eerste contractperiode. daarna is deze extra voorziening maandelijks opzegbaar''

ik heb ze dus kunnen lezen alleen komen deze niet overeen met de av's van mijn uiteindelijke contract (de av's nadat ik heb getekend)

excuses dat ik niet geheel duidelijk ben.