Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scorpio66 - 06-11-2015 14:05:49
Voeding & Gezondheid

Medicijn

Om met het laatste te beginnen: slecht slapen.
dit zal niet door medicatie veroorzaakt worden (wellicht levensstijl; leeftijd - m.n. na 45 jarige leeftijd - en inderdaad overgewicht).
overgewicht zal eveneens niet door deze medicatie veroorzaakt worden. (extreem hoge dosis prednison kunnen echter wel tot zwaarlijvigheid leiden). wellicht ook door een hogere leeftijd ??? (stofwisseling verandert dan en eetpatroon/leefwijze dient aangepast te worden)
vreemd dat u zowel selokeen als cozaar voorgeschreven krijgt.
wellicht dat u iets anders voorgeschreven kunt krijgen zoals irbesartan (dit geeft wat minder duizeligheid of flauwvallen bij het ophoogkomen dan selokeen).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
en wat een domme opmerkingen weer over medicatie zoals van mein33.
sommige mensen moeten nu eenmaal dergelijke rotzooi slikken om in leven te blijven.
bijvoorbeeld slik ik irbesartan om de bloeddruk te verlagen. niet omdat ik slecht leef, eet of een te hoge bloeddruk heb, maar omdat er 30% van het hart is afgestorven en de pompfunctie van het hart aangepast dient te worden om hartfalen te voorkomen. wat een hele domme en kortzichtige opmerkingen weer !
bovendien is een ieder zelf verantwoordelijk voor zijn / haar eigen lichaam en dus ook voor hetgeen hij/zij slikt ! en als iemand zoals u niets wil slikken en liever een dieet volgt dan staat u dat geheel vrij om te doen, maar laat anderen svp in hun waarde.