Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2015 15:18:08
Geldzaken & Recht

Betrouwbaarheid beleggen via internet

Mikevenlo schreef op vrijdag 6 nov 2015, 14:24: jodocus2 schreef op vrijdag 6 nov 2015, 13:28: mensen goed lezen het is tradesolid. dit bedrijf bestaat pas sinds 2015, en is gevestigd op anguilla,een eilandje (engels belasting paradijsje) in de buurt van de virgin islands. het hoofdkantoor is gevestigd in londen. ik kan niets vinden over hun reputatie en of zij wel een vergunning hebben voor trading binnen de eu. mede gezien het korte bestaan, zou ik nooit zaken doen met dit bedrijf. het is erg onhandig om pas als er problemen ontstaan, dit uit te gaan zoeken. ik ben bang dat je een groot probleem hebt om je geld terug te krijgen. je zou in reviews kunnen vertellen wat dit bedrijf je flikt, daar hebben ze een hekel aan, omdat dat ze altijd nieuwe klanten kost. en neem contact op met de afm, voor advies over wat je zou kunnen doen.
contact met het afm heb ik al. de suggestie om in reviews te vertellen wat ze me geflikt hebben is prima maar waar kan ik dat het beste doen?

het is nogal een rommeltje op het internet als het om dit soort bedrijven gaat. op de site www.scambook.com staat wel een soortgelijke klacht over tradesolid.
zie link: http://www.scambook.com/report/view/342658/tradesolidcom-complaint-342658-for-$5,000.00
kan de afm je niet verder helpen, er moet in engeland toch een instantie zijn waar je dit kunt aankaarten. er bestaat geloof ik ook een soort europese afm. dit lijkt mij duidelijk een geval van oplichting dus een strafbaar feit.
succes !