Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-11-2015 16:38:34
Auto & Vervoer

Canta

Bent u in bezwaar gegaan tegen de afwijzing van de canta? daarna zou u eventueel in beroep kunnen gaan bij de rechter. enorm veel advocaten zijn nu voor hun cliënten in touw.
u zou bij een sociaal advocaat hulp kunnen vragen. omdat u een laag inkomen heeft kunt u met een eenmalige eigen bijdrage bij een advocaat terecht (u krijgt dan gesubsidieerde rechtsbijstand) en als u het via het juridisch loket doet, dan krijgt u op u ook nog 50 euro korting op de eigen bijdrage.

u moet overigens wel uitkijken, want het kan ook nog eens zijn dat mocht uw man in aanmerking komen voor de canta dat de eigen bijdrage daarvoor belachelijk hoog is. daar is ook al veel over te doen geweest.

u zou ook nog contact kunnen opnemen bij de monitor. klik http://demonitor.ncrv.nl/tip">hier in dat programma worden veel van dit soort problemen behandeld. en kassa doet er soms ook wat mee.

voor contact met de redactie klik op de knop linksonderaan deze pagina.