Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laurina2 - 06-11-2015 19:08:26
Auto & Vervoer

Herfst/winter check

Doordat ik een bon in de bus kreeg werd ik geattendeerd op de herfst/winter check.daarom de garage gebeld en kreeg de vermelde antwoorden.
omdat ik dit toch wel gek vond daar de garage de auto in onderhoud heeft, eens gevraagd aan het panel.het is voor mij nu wel duidelijk temeer naar de weinige km die ik rijd dat een check ook overbodig is.
ik ga de tip van aurora opvolgen en bij de action die vloeistof kopen en proberen zelf het spul in te gieten.
heb dit nog nooit gedaan maar ik kan lezen:>) dus gewoon proberen.
het scheelt nogal in prijs € 3 per liter of voor een paar euro 5 liter.laten we buiten beschouwing dat ik ook de werktijd moet betalen,is logisch maar toch.
de accu is volgens mij alleen bij de grote beurt getest en ik heb toen geen melding gekregen dat het ding aan het sterven is.
verlichting gaat uit na het contact te hebben verbroken,maar aurora je hebt wel gelijk ik rijd alleen korte stukjes,die waarschijnlijk veel stroom gebruiken.
dit is echt een boodschappen wagentje van een oud vrouwtje haha!
ik neem de gok en ga niet naar de garage,ik zie wel als het kouder wordt en het ding gaat janken bij het starten, dan een nieuwe accu te laten zetten.
ik heb zo'n idee als ik bij de andere garage de check laat doen dat er dan wel weer wat te voorschijn komt,daar zit namelijk ook een accu test bij etc.
wat ik vandaag heb moeten aanhoren is dat je als je geen kleine beurt laat doen je onherroepelijk in de problemen komt als we een koude winter krijgen.
nou ja dan is het tijd genoeg.
ik ben blij toch aan dit forum raad gevraagd te hebben en dat ik niet zo dom ben alles klakkeloos aan te nemen wat die garage houders vertellen.

hartelijk dank allemaal,

met groet laurina