Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 08-11-2015 14:31:41
Auto & Vervoer

Vakantie bestemming egypte urghada

Gevoelens zijn uitermate vaak zeer slechte raadgevers-zeker als je nog geen enkele ervaring hebt. verder varieren die meestal enorm-soms hangt het er maar vanaf welke krant of radio je gelooft. wel is het volgens mij zo dat of inmiddels tui ook heeft geannulleerd tot ergens in dec en dat zij tenminste-want er ligt volgens mij een negatief reisadvies, ze een gelijkwaardige andere bestemming (dat kan dus bvb net zo goed israel zijn-eilath ligt daar minder als 100 km vandaan-om maar een schot voor de boeg te doen, of tunesie-zon, zee, arabisch) moeten aan bieden als kosteloze omboeking. zij en niet jij mogen beslissen wat gelijkwaardig is-omdat eg meestal spotgoedkoop is, kan je weinig anders goeds verwachten.
_nee zoals je hebt bemerkt, kunnen reisburo's, als je nog zo ouderwets bent daar te gaan boeken, niks betekenen in deze-al zijn ze dat wel verplicht. dwz: duidelijke voorlichting geven, unclusief alternatief, niet uit eigen zak van alles betalen.
die verzekering tegen annuleren helpt vrijwel nooit-dat is eigenlijk alleen voor zieken of doden in de naaste familie-vrijwel altijd geld weggooien als de kans daarop miniem is. lees daar eerst eens zelf voor wat er gedekt is.