Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2015 16:00:24
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

In juli 2015 de x9 v1 (€ 159,95) bij filmspeler.nl gekocht, na lovende reviews op deze site. deed het even goed, maar plotseling zwart beeld. mail gestuurd naar filmspeler.nl, kon pas na 2 weken op gereageerd worden ivm drukte. de reactie na 2 weken was een standaard mail dat je aan een aantal bestanden moet downloaden en de speler helemaal zelf opnieuw moet installeren. inmiddels hebben we dit al 7 keer moeten doen.opnieuw een mail gestuurd en nu wordt er naar een forum doorverwezen. op dit forum krijg je alleen het advies om de laatste software te installeren, want er komt iedere keer nieuwe software uit. het forum staat overigens vol met mensen met dezelfde klachten.
ook weer gedaan en het apparaat valt weer uit. ik wil hem graag onder garantie laten repareren, maar je mag hem wel terug sturen voor reparatie, maar je moet wel even 12,95 aan filmspeler.nl betalen voor de verzend kosten, naast de verzendkosten die je al hebt gemaakt om het apparaat te retouren. hierop een mail gestuurd, omdat dit gewoon te belachelijk voor woorden is en je raad het al doorverwezen naar het forum. er staat geen telefoonnummer op de site. inmiddels wordt ik bestookt met mailtjes van deze club. ik kan upgrade software aanschaffen kosten € 69.95 en 3 jaar garantie (laat me niet lachen svp) en de laatste week omruil actie voor x9 v1 naar x9 v2 voor € 99,00
ik schakel nu mijn rechtsbijstand in, want dit is te gek voor woorden.