Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2015 19:39:40
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Gerard1964 schreef op zondag 8 nov 2015, 16:00: er staat geen telefoonnummer op de site.
er stond wel een telefoonnummer op, als boven vermeld,maar die werd op een verboden wijze gebruikt: "0900-3456773 (0.80ct p.m)".
zou dit nummer dus maar niet bellen. daar gaat jack w. dan weer veel extra geld (illegaal) aan 'verdienen'.

na een klacht bij de verantwoordelijke instanties, is dit telefoonnummer niet meer te vinden....

maar er staat ook nog een ander nummer op zijn http://www.filmspeler.nl/nl/media-player-kopen-]strongiwebsite/i[/b">: 036-8419467.

op marktplaats hanteert hij nog steeds dat 0900-nummer (waaruit blijkt dat hij gewoon de lak heeft aan de nederlandse wetgeving).

hij had een aanvraag lopen bij andere keurmerken. hij misleidde iedereen door het volgende op zijn site te plaatsen: "mocht er niet tot een oplossing gekomen zijn kunt u terecht bij de geschillencommissie van stichting webshop keurmerk of thuiswinkel.org. de geschillencommissie kunt u hier vinden: www.sgc.nl"). dit laatste is door hem verwijderd. hij is dus niet alleen op de vingers getikt, maar, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, ook gewoon geweigerd. dit laatste had ik ook niet anders verwacht.

zal mij benieuwen wanneer hij die onzin over de garantie m.b.t. de accu's verwijderd en..... hoe lang het duurt voordat hij er bij qshops uit geschopt (geroyeerd) wordt (gezien het verhaal van rikkok81).

al met al is dit een onbetrouwbaar / malafide 'bedrijfje', ook al omdat hij de klanten heeft misleid met die onzinnige verkooppraatjes op zijn website.