Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 08-11-2015 21:06:36
Computers & Telefonie

Iets vreet mijn datategoed op

Ja zeker wimmi20, ik reageerde initieel namelijk op onderstaande opmerking van jou.=wimmi20 schreef op zondag 8 nov 2015, 17:27: dat zwijgplicht verhaal is volgens mij onzin.
dit is een kwestie tussen tmobile en een klant.
die klant geeft toestemming om zijn data verkeer te analyseren.
dat heeft niets met privacy gevoelige informatie te maken.
want de klant vraagt erom en geeft toestemming.
dusss.....indien mogelijk moet t mobile gewoon meewerken.
ik vroeg mij daarbij af of je de hele discussie over spookverbruik en privacyregelgeving gemist had. toen begonnen de inmiddels zo bekende wimmi-eske opmerkingen.

maar wat je niet schijnt te begrijpen is dat het gaat om het feit dat telecombedrijven zich verschuilen achter die privacyregelgeving. ongeacht wat kamp en kohnstamm daar van vinden dus, en ongeacht of dat terecht is of niet. t-mobile is er dus helemaal niet bij gebaat dat de klant toestemming geeft en verschuilt zich daarom achter de privacyregelgeving. dat doen t-mobile en andere telecombedrijven al jaren.

om maar door te gaan op jouw voorbeeld van de huisarts. als die huisarts een medische fout heeft gemaakt dan zou het hem of haar dus uitkomen om daar onder de noemer van privacyregelgeving niets over aan de patiënt te vertellen. natuurlijk mag dat niet, maar dat is feitelijk wel wat de telecombedrijven doen. begin je nou een beetje te snappen, het heeft niets te maken met wat ze wel of niet mogen en het heeft alles te maken met hoe ze dat in de praktijk al jaren toepassen. en daar gaat de discussie nu al die jaren al over.

pfffff, ik raak de tel kwijt.