Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laurina2 - 10-11-2015 02:43:08
Auto & Vervoer

Herfst/winter check

Ik richt mij specifiek tot wimmi20.
ik ben zo verschrikkelijk blij met uw uitgebreide uitleg, heb nooit geweten dat het leven zo simpel kan zijn.
ik heb uw instructies opgevolgd en met de eerste de beste keer dat ik het probeerde...gelukt!
wat een gemak voorheen sloeg ik altijd de halzen van de flessen(wel rommelig hoor ), maar ja je moet wat, heel fijn nu te weten waar die doppen voor dienen.
nu heb ik toch nog een heel brandende vraag (64) kunt/wilt u mij ook nog uitleggen hoe ik het motordeksel open moet maken.
graag als het lukt met een tekening want ik vind aanschouwelijk onderwijs wel zo prettig.
meestal doe ik dat met een voorhamer maar u weet hier vast een betere manier voor, het scheelt vast ook wat deuken.
bij voorbaat hartelijk dank daarvoor.

eigenlijk vind ik wat u debiteert als antwoord een compliment, ik vraag altijd om advies als ik iets niet weet of begrijp en heb altijd gedacht dat dit panel hiervoor bestaat.
dus leergierig zoals u zegt ja dat ben ik en ik heb al heel wat geleerd via dit panel waar goede en minder goede antwoorden op vragen gegeven wordt.
en ik ben de medepanelleden daar ook dankbaar voor, heb vaak de tips kunnen gebruiken.
zoals nu de tip van aurora voor mij uitstekend is, wat de andere leden hebben geantwoord was voor mij alleen maar een fijne bevestiging dat als ik ingegaan was op het voorstel, alleen maar weer veel geld kwijt geweest zou zijn.

en dan nog iets, ja ik heb het ook geleerd, het koekelen zoals u zo lollig verbastert en heb mij verbaast over uw veelvuldig deelnemen aan dit panel.
ik zou zeggen mens doe wat constructiefs met uw leven, u bent al meermalen aangesproken op uw betweterig gedrag, maar u leert er niet van.
een antwoord op een vraag die niet gesteld is, een antwoord verzinnen, vind ik niet bepaald leergierig, maar uiterst dom.

ik denk dat er nu genoeg gesproken is over de herfst/wintercheck en dank iedereen die mij zo lief hebben geholpen en mee te denken.
enne …….er komt vast nog weleens vraag 65 :>)

met groet, laurina