Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-11-2015 11:34:59
Auto & Vervoer

Zwarte rook en te nhoog brandstofverbruik

Bedankt allemaal voor de reacties op dit forum.

inmiddels hebben we een nieuw vlamstartpijpje erin gezet en de brandstofleidingen weer origineel aangesloten. de intercooler hebben we ook schoongemaakt, we dachten dit is ook lucht en schoonmaken kan nooit geen kwaad.

gebeld met wim everts van perdok assen (bosch carservice). hij stelt voor de door hem geleverde pomp vanuit portugal naar assen op te sturen. hij controleert dan de pomp. mocht er een fout in zitten, dan zijn de kosten voor hem alsook de garagekosten in portugal voor het in en uit bouwen van de pomp plm. 250 € en de transportkosten.

de garage in portugal (bosch carservice) zegt wanneer de klachten niet verholpen zijn nadat de pomp teruggeplaatst is, hij ons geen kosten in rekening zal brengen.
alle suggesties gedaan op dit forum gaan we nog een keer punt voor punt bij langs om te controleren of we niet een goed idee over het hoofd hebben gezien.

waar we achter zijn gekomen is dat garantie niet altijd de garanties is die je je wenst. hadden we een servicecontract met bosch kost plusminus 200 € per jaar, dan was de pomp in portugal bij de bosch-specialist geheel voor rekening van bosch gecontroleerd en eventueel gerepareerd kunnen worden. nu een gedeeltelijke vergoeding en een omweg. overigens zijn we blij met de reacties van beide bosch car-services.

voorlopig dus even een pas op de plaats

hajo..