Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 10-11-2015 12:04:16
Geldzaken & Recht

Belastingdienst gaat digitaal

[quote=jorisw schreef op dinsdag 10 nov 2015, 11:35]wel typisch: wel in staat zijn om hier een account aan te maken om een vraag te stellen, maar de belasting digitaal uitvoeren zou niet kunnen????

het digitale aangiftedoen is het op de duur door informatie en hulporganisaties waarschijnlijk goed in te regelen. een tweede factor is het niet kunnen vinden van informatie over individuele situaties. de belastingtelefoon is daarbij een lachertje en wanneer je in meerdere landen gewerkt of gewoond hebt of buiten europa actief bent.........wordt je gedwongen een fiscaal-adviseur in de arm te nemen.

uurtje-factuurtje € 150,- tot € 200,- omdat de fiscus géén speciale afdelingen heeft en je eigen belastingkantoor niet bereikbaar is. oorzaak: de ook voor belastingsdienst medewerkers niet meer te volgen regeltjes.