Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-11-2015 21:10:09
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Bdevries2 schreef op maandag 5 okt 2015, 10:34: ik weet niet waarom ik anders behandeld ben dan de meeste personen hierboven maar na het lezen van de bovenstaande reakties wil ik toch even mijn ervaring kwijt.

na de befaamde nos uitzending in een opwelling de x9 besteld. ik kreeg al snel een mailtje dat door de toegenomen belangstelling de levering wel 10 dagen op zich kon laten wachten.
de dag erop was ik aan het googlen en op zoek naar recensies over dex9 en kwam zodoende op dit forum terecht. ook toen waren er al heel veel negatieve reakties en kreeg ik spijt dat ik de x9 had besteld. per email annuleerde ik direct de bestelling en vertelde daarin ook dat ik dat deed omdat ik dit forum had gelezen.
de annulering werd tot mijn verrassing vlot en keurig afgehandeld waarvoor ik de firma dus bedankte. zij vroegen of ik dat ook op dit forum wilde verwoorden en dat heb ik dus gedaan.
ik vond het trouwens wel komisch dat mijn positieve verhaal bij sommigen overkwam of dat filmspeler en ik dezelfde persoon zouden zijn en dat is dus absoluut niet het geval. ik ken dit bedrijf niet en heb op geen enkele manier enige relatie met wie dan ook die bij dit bedrijf werkzaam is.

enige tijd later kreeg ik van filmspeler spontaan het aanbod om gratis een mediaplayer te ontvangen en uit te proberen. gratis is natuurlijk altijd goed en ik ben daarmee akkoord gegaan. omdat zij eerst de reguliere bestellingen wilden verwerken duurde het een paar weken voordat ik de player thuis had. inmiddels heb ik deze keurig ontvangen en maak er al een week of 3 gebruik van.
ik heb beloofd mijn mening op dit forum te plaatsen en zal dat dus bij deze doen.

bij het openmaken van de verpakking viel me op dat er alleen een a4'tje was bijgesloten met een verkorte beschrijving hoe de boel moest worden aangesloten. met de belofte van een review in mijn achterhoofd begon ik de handleiding dus kritisch te volgen en kwam al snel wat verschillen tegen die op het tv scherm anders werden weergegeven dan wat de handleiding vertelde. omdat ik ruim 25 jaar als icter werkzaam ben waren deze onvolkomenheden snel opgelost maar ik kan me voorstellen dat een huis, tuin en keuken gebruiker op dat punt al in de knoei komt.
na de installatie was er geen verdere uitleg of handleiding aanwezig en moest ik dus gaan puzzelen hoe de software functioneert. uiteindelijk na alle icoontjes een keer te hebben aangeklikt en verschillende dingen te hebben uitgeprobeerd begon ik het apparaat te begrijpen. inmiddels heb ik na 3 weken al de nodige films mogen bekijken en heb ik paar keer een vastloper gehad die met een uit en aan reset weer was opgelost.van een mediaplayer verwacht je geen vastlopers maar goed ik heb er niet zo'n probleem mee. op de vraag of ik tevreden ben met dit apparaat? tja ik weet nu hoe het werk maar ben daarmee wel de enige bij mij thuis. echt gebruikers vriendelijk is het niet maar het doet wel wat het moet doen zodra je de software begrijpt.
wat ik persoonlijk van dit apparaat heel handig vindt is de mogelijkheid om alternatieve ondertitels te kunnen downloaden (tijdens het afspelen van een film) en eventueel geluid en ondertitel weergave te synchroniseren. van deze optie's heb ik al vaak met plezier gebruik gemaakt.

ik snap best dat er nu mensen zijn die zich afvragen waarom ik nou juist anders behandeld ben dan hun maar daar heb ik geen antwoord op. ik kan niets anders zeggen dan dat ik netjes ben behandeld en heb daar zelfs een gratis mediaplayer aan over gehouden.



hallo de vries,
bedankt voor uw review.

normaal gesproken bestellen onze klanten via onze webshop, en na de bestelling word de handleiding digital toegestuurd (waarom digitaal? omdat de techniek binnen kodi verander vaak)

doordat wij u de speler gratis hebben toegestuurd zijn wij dit heel stom vergeten. het a4 was alleen bedoeld
om een quickstart te geven.
via www.filmspeler.nl/support kunt u evt alsnog de handleiding vinden.

we wensen u alvast veel kijkplezier toe.

team filmspeler.nl