Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rosetta
rosetta - 12-11-2015 02:07:31
Huishouden & Energie

Seats and sofas

Nou houd je hart maar vast wij zijn hier omdat wij leerklasse 2 (hetdikste leer ) op de bank en stoelen lieten zetten, nog is goed weg gekomen. binnen 1 jaar moet de veren al gesprongen zijn en net 2 jaar en net over de garantie heen, gebeurde het onverstelbare..mijn verhaal staat ook op facebook met de foto. de monteur kwam en adviseerde ons meteen een polyether vulling, hebben wij gedaan. kosten 300 euro met voorijden. wij kochten bij seats en sofa's de dure mcqueen, met een dikke laag leer, de dikste die er was. zie hier de link en dan pas schrik je echt.
zaak loop nog want volgens de consumentenbond moet het bankstel 10 jaar
mee kunnen gaan. door de vele klachten en tevens de foto's wil radar hier al een tv uitzending aan besteden, maar ik liet dit ook bij kassa vallen, die kunnen het met hun toneel spelers zo precies neer zetten. in feite durf ik niet meer op de andere stoel of bank te gaan zitten.
http://i285.photobucket.com/albums/ll71/angelwynton/stoel2015_zps6d7mwr4y.jpg~original">