Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 12-11-2015 15:29:48
Computers & Telefonie

Laptop gaat niet meer aan

[quote=tumbarumba schreef op donderdag 12 nov 2015, 13:33]
omdat mij 2 jaar geleden het zelfde is overkomen,met een acer die eigenlijk maar 2 jaar oud was.

niks meer mee te doen,heb ik dit na laten kijken waar ik bijstond en een kind van 2 kon zien dat de boel gewoon uitgesmolten was,toen werd me gevraagd of ik veel downloaden (ik doe veel met films etc.etc)
en branden!)wist ik veel! (nu wel heb me meer in de materie verdiept).dus hij werd open gemaakt
een heel klein moederbordje???je kon het ook echt zien,het kon wel gemaakt worden,maar ze
garandeerde maar 3 maanden.en zou 150 euro kosten.!!.het was jammer.dus toen heb ik een
desktop aan geschaft asus loopt als en trein.en een nieuwe laptop acertje en daar doe ik het
zware werk???!! niet meer op.een kennis van mij is dit ook overkomen,wat ik toendertijd niet
wist.zo van daar mijn andwoord op de vraag,en sinds dien schrik ik nergens meer van.hart grt b

ik neem aan dat je met moederbord gewoon printplaat bedoeld. het kleine printplaatje waar je het over hebt is de laad regelaar. het grote moederbord (waar de processor opzit) is wat anders en meestal ten grootte van je laptop. 150€ inclusief arbeid is aan de dure kant maar niet heel gek voor deze reparatie.

laad regelaars van acer en hun zuster bedrijf packard bell, hadden nogal wat problemen 2-4 jaar geleden. dit kwam doordat de connectie die de plug maakte niet helemaal goed was en daarom ging vonken/smelten.

downloaden of films afspelen is trouwens helemaal niet zwaar voor een laptop. dingen als renderen en gamen wel. maar zelfs dat zou hij gewoon dagen achtereen op vol vermogen moeten kunnen doen. daar zijn ze op getest, bang zijn om iets te downloaden met je laptop is niet nodig. wel moet je opletten dat de ventilator vrij blijft. zet je laptop dan ook niet neer op een bank of bed ofzo.