Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janf43 - 16-11-2015 12:18:49
Computers & Telefonie

Startknop

[quote=crewmember schreef op maandag 16 nov 2015, 09:58][quote=janf43 schreef op zaterdag 14 nov 2015, 19:49]ik heb geen goed antwoord gegeven, maar weet uit eigen ervaring dat het probleem een software probleem is. de startknop linksonder reageert niet meer op de linkermuisknop waardoor programma's niet meer te starten zijn. de andere reacties betreffen de aan/uitzetknop van de laptop dus betreffen de hardware.

als je laptop vast staat is meestal gewoon een programma dat vastloopt of een memory leak heeft. dit soort dingen gebeuren gewoon. meestal is het dan voldoende om je laptop gewoon opnieuw op te starten om hier weer uit te komen. het in ieder geval wel het allereerste dat je probeert aangezien dat het makkelijkste is. daarna pas arbeids intensievere dingen gaan doen als systeem herstel en dergelijke.

daar heeft u natuurlijk gelijk in, maar hier is een specifiek probleem van windows 10 dat ook op diverse sites van windows is terug te vinden. de startknop van windows en sommige knoppen op de taakbalk werken niet meer . er zijn diverse tijdrovende oplossingsvoorstellen, maar die werken niet altijd. dan is er verder maar een oplossing: een herinstallatie.