Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

allet
allet - 17-11-2015 01:03:18
Elektronica & TV

Ziggo tv

[quote=valerius-2 schreef op dinsdag 17 nov 2015, 00:54]ja hoe programma's en andere zaken via de kabel gaan die dus voor bepaalde doeleinde wel geschikt zijn en deze dus in veelvoud via u kabel moeten worden door gegeven, ja dan zal ook u kabel verbetert moeten worden vooral als die lang zijn dus die een aftakking zij van de de kabel die via u woonkamer gebruikt worden. maar u kan ook alleen analoog op u slaap kamer bekijken als u daar dus de zoekfunctie eens instelt op alleen analoog wat bij dan wel werk maar digitaal.. dus niet, om dat die kabel wel 10 meter lang is, als dus digitaal in mijn slaapkamer wil bekijken dan zal ik daar dan een betere kabel na toe moet leggen.

blijkbaar heeft u niet gelezen dat het probleem volledig en op een zeer eenvoudige manier kon worden opgelost. zonder nieuwe kabels en ook gewoon weer digitaal kijken. iedereen verder bedankt voor het meedenken, al waren een aantal adviezen overbodig want voortkomend uit niet goed lezen wat er al aan oplossingen gedaan was.
afgehandeld dus.