Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 18-11-2015 12:43:38
Huishouden & Energie

Muizen

Die "gaten" in de voegen van buitenmuur, de zg "stootvoegen" kleiner maken door er een koperen spijker over de lengte in te drukken. koper, want geeft geen roestspoor. een veldmuisje heeft aan 2 cm dia al voldoende, dus met die spijker blijft er minder dan 1 cm over. allemaal, want een veldmuisje kan met zijn nageltjes recht tegen de muur oplopen. dan door de spouwmuurisolatie een gaatje door de binnen muur zoeken, vaak bij de dakrand en.. ze zijn binnen. kan generaties duren tot men die weg gevonden/gebaand heeft.
die elektronische verschrikkers zijn enkel goed voor de omzet van de winkelier, doch werken.. nul. enkel de ouderwetse klapklem, met pindakaas erin, werkt. jammer, muis overleden aan extreme hoofdpijn.
muizen kunnen voor een kapitaal aan waarde vernielen, niet alleen door hun urine en uitwerpselen doch ook door hun geknaag aan textiel, papier enz.
en een keer een kat te logeren vragen... wisten de egyptenaren en sumeriers al, 5000 jaar geleden.