Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-11-2015 10:46:48
Elektronica & TV

Coulance igv defecte koelkast

[quote=hoemann schreef op donderdag 19 nov 2015, 10:32]ik heb zojuist met de leverancier gesproken over de vraag naar coulance. ik wacht op het antwoord. het koelgedeelte van de kast koelt niet niet meer, vriesgedeelte wel. voor extra garantie is eur 55,- betaald.
jammer dat u niet aangeeft hoeveel u voor de koelkast heeft betaald.

coulance is geen recht slechts een gunst van de verkoper of fabrikant. ik weet nu niet precies wat u met leverancier bedoelt.

u kunt beter voor uw rechten gaan als de reparatie nog niet heeft plaatsgevonden. een product moet een bepaalde tijd meegaan. een koelkast moet langer dan 5 jaar meegaan en het defect (niet koelen) is echt een serieus defect dat niet door slijtage kan zijn ontstaan. u heeft dan recht op een kosteloze reparatie, dat moet u dan wel via de verkoper spelen en niet via de fabrikant.


maar u kunt nog even het eventuele coulancevoorstel afwachten.