Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 19-11-2015 10:58:20
Elektronica & TV

Defect espressoapparaat

[quote=1953 schreef op donderdag 19 nov 2015, 00:36]bij de vierde garantieaanspraak mag u de koopovereenkomst eenzijdig van rechtswege doen ontbinden en uw aankoopbedrag (volledig) terugvragen. staat in de wet.

er staat niks in de wet over het preciese aantal keer dat de verkopende partij mag repareren.

https://www.consuwijzer.nl/elektronica/garantie/hoe-vaak-mag-verkoper-repareren-vervangen-voordat-ik-geld-terug-mag-vragen">https://www.consuwijzer.nl/elektronica/garantie/hoe-vaak-mag-verkoper-repareren-vervangen-voordat-ik-geld-terug-mag-vragen

echter wordt er door bedrijven, consumenten en rechters vaak een max van 3-4 keer aangehouden voor consumentenelectronica.

leg je verhaal rustig uit aan de bedrijfsleider en neem die pagina van consuwijzer mee. zeg hem duidelijk dat u nu na 4 keer het vertrouwen in de mogelijkheid tot reparatie en de kwaliteit van het product opgeeft en uw geld terug wil.

ik heb zelf jaren electronica verkocht (niet mm), de bedrijfsleider weet ook heel goed dat 4 keer repareren de druppel is. en dat hij geen poot heeft om op te staan als het tot een rechtzaak zou komen.