Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-11-2015 19:37:25
Computers & Telefonie

Ziggo helpdesk

Beste elburgzuid,

een alternatief voor het telefoonnummer van ziggo is 088 7170000 maar dan komt u bij het hoofdkantoor uit.
als u de klantenservice nodig heeft dan zal men u daar doorverwijzen naar 0900-1884. als dat met uw telefoon niet lukt dan is het wellicht mogelijk om met een ander toestel te bellen. de kosten voor 0900-1884 heeft u al in eerdere antwoorden gezien.
ik heb geen idee wat uw probleem met ziggo is maar ik raad u aan om standvastig te zijn.
niet alleen bij ziggo maar te vaak, naar mijn mening, heeft een klantenservice de neiging om mensen af te schepen. door standvastig en vasthoudend te zijn lukt het vaker om alsnog dat geregeld te krijgen wat nodig is.
mijn ervaring met ziggo is dat het ook bij ziggo nodig is om er wat 'druk' op te zetten. dat loont, als u bijvoorbeeld een periode geen gebruik heeft kunnen maken van uw abonnement dan zal ziggo dit compenseren (als u maar volhoud), zoals het ook hoort uiteraard.