Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2015 12:53:30
Voeding & Gezondheid

Korting misleidend ?

Beste ton,

je kunt nu wel boos reageren, maar even logistiek nadenken, laat zien dat een gewone grote supermarket echt geen 800 bussen van één merk in voorraad heeft. elke supermarket wordt dagelijks aangevuld, gebaseerd op de doorlooptijd van product x. u aankopen worden gescand om te kunnen betalen, waardoor de supermarket exact weet hoeveel spuitbussen axe per dag / week verkocht worden. gezien de dagelijkse aanvoer heeft de supermarket slechts genoeg in huis te hebben om elke dag te kunnen leveren.

vervolgens hebt u in het hoofd gekregen ( bewijzen niet genoemd) dat er afwijkende hoeveelheden geleverd worden.

uw denkbeeld is logistiek gewoon niet mogelijk.

en als u dat blijft beweren, dan onstaat al gauw het idee dat het een sprookje op een verjaardag is.

ik heb niet veel verstand van logistiek, maar tientallen jaren in de logistiek met dagelijk meerdere miljoenen items verzenden, heeft me toch een beetje geleerd hoe logistiek werkt. mijn excuses dat ik over dat onderwerp verstand heb.