Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 20-11-2015 18:09:51
Voeding & Gezondheid

Klacht over crosmo bv - alektum

Beste asrati,

de proefpakketten hebben in de media inmiddels de nodige aandacht gehad.
laat u niet intimideren, ook niet door een incassobureau mocht dat op u afgestuurd worden.
als u niets ontvangen heeft hoeft u uiteraard niets te betalen. dat weet crosmo zelf ook heel goed maar blijkbaar zijn er toch nog mensen die bezwijken onder de dreigementen van crosmo en alsnog betalen. als dat niet gebeurde was crosmo al met deze praktijken gestopt.
alleen een deurwaarder (na een gerechtelijke uitspraak) kan u dwingen om te betalen en er zal geen rechter bepalen dat u moet betalen als u niets ontvangen heeft. dat weet crosmo ook heel goed dus zover zal het ook niet komen.
leest u ook de volgende informatie, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-vervolgzendingen-niet-besteld-geef-geen-geld">hier.
nogmaals, laat u niet intimideren. het kan allemaal behoorlijk intimiderend en bedreigend overkomen maar zwicht er niet voor. het is wellicht niet onverstandig als u wat u nu meemaakt met crosmo ook meld bij consuwijzer, klik https://www.consuwijzer.nl/contact">hier.