Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 20-11-2015 18:57:25
Geldzaken & Recht

Online bestelling bart smit

Beste ilona171171,

ik begrijp dat u de handelswijze van bart smit klant onvriendelijk vind.
over de termijn waarin het bedrag terug op uw rekening gestort dient te zijn is de wet helder, dat is 14 dagen. op dit punt blijft bart smit dus in lijn met hoe het wettelijk geregeld is, meer informatie vind u https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/bedenktijd-koop-op-afstand">hier.
het is natuurlijk niet netjes als er artikelen op de site blijven staan waarvan bij voorbaat duidelijk is dat ze niet geleverd kunnen worden. met het plaatsen van deze artikelen worden potentiƫle kopers (wellicht u ook) verleid om naast de niet leverbare artikelen ook nog andere (wel te leveren) artikelen te kopen.
bart smit heeft een certificaat bij thuiswinkel.org, u kunt in de volgende link bekijken welke stappen u nog kunt ondernemen, klik https://www.thuiswinkel.org/leden/bart-smit/certificaat">hier.