Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2015 20:38:49
Geldzaken & Recht

Digid combinatie bewuzt werkt niet door wisselend ip adres

Zolang u een huis heeft in nederland bent u verplicht verzekerd in nederland? daarmee heeft het helemaal niets van doen. zolang u in nederland bent ingeschreven bent u verplicht in nederland verzekerd. zodra u zich in hongarije inschrifjft moet u zich in hongarije laten verzekeren tegen de daar geldende wet en regelgeving en bent u van de verzekering in nederland af.
u bent dan ingezetene van hongarije en moet aan de lokale wetgeving gehoor geben anders bent u daar strafbaar.

alleen als u daarbij nog in nederland werkt en in nederland dus inkomen uit werk ontvangt kan het zijn dat u zich nog verplicht moet verzekeren. het gaat in dat geval dan alleen om een basisverzekering. de aanvullende verzekering vergoedt geen kosten wanneer u ingeschreven staat op een buitenlands adres. hooguit als u op vakantie bent, maar dan zou u nog in nl ingeschreven staan.

ik heb jaren in duitsland gewerkt en gewoond, en ook een deel daarvan in duitsland gewoond en in nederland gewerkt.