Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

spidy60
spidy60 - 20-11-2015 21:06:04
Computers & Telefonie

Furby boom app werkt niet in nederland

Voordat je een fuby boom koopt kun je op de oos al lezen dat de furbyboom app kunt gebruiken en gratis is te downloaden maar er word niet op de doos vermeld dat de furbyboom app op sommige apparaten niet werkt en ook op de website is niet vermeld welke tablets en telefoons compatible zijn met de app

en de wet kan wel zo wezen maar dit is net iets anders
want je koopt een goed werkende furby aan de verkopende partij word door hasbro vermeld dat de app op alle telefoons en tablets werkt en wat achter af niet het geval is.
in dit geval is de nederlandse hasbro importeur de gene die de verkeerde informatie geeft en dient in actie te komen.

zelf heb ik 3 verschilde furbybooms met 10 verschilde apparaten de furby verbinding laten maken met de furby boom app alle 3 furbybooms maakten maar met 3 apparaten verbinding en de rest van de apparaten maakte geen verbinding.

en ook heb ik bij verschillende webwinkels en winkels bij mij lokaal in de stad gevraagd of de furbyboom app ook op alle apparaten werkte.
alle webwinkels zeiden ja dat werkt zo

om nog weer even terug te komen op de furbyboom met de furbyboom is niks mis mee dus de verkopende partij hierin gaat altijd vrij uit.

maar echter is die gene die de app heeft ontworpen zowel in de google play store als in de apple altijd aansprakelijk voor de app en zij dienen daar zorg voor te dragen en dat is in dit geval hasbro de nederlandse vertegenwoordiger van de furby boom en niet de verkopende partij want de leveren de app er niet bij
=hopetobehelping schreef op vrijdag 20 nov 2015, 20:25: beste spidy60,

of een product wel of niet uit amerika komt is niet interessant.
u hebt met de verkoper te maken en deze dient u een product te leveren wat overeenkomt met wat u er van mag verwachten. als dit niet zo is dan dient u dan ook de verkopende partij er op aan te spreken.
of de app wel of niet onderdeel uitmaakte van de aankoop kan ik niet inschatten.
ik hoop dat u iets kunt met de informatie in de volgende link, klik https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is">hier.