Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 21-11-2015 12:49:59
Garantie & Verzekeringen

Misleidende reclame fbto?

Kraamzorg zit idd in het basispakket, maar via aanvullende verzekeringen kun je nog een aanvullend kraampakket nemen. bij veel zorgverzekeraars zitten in die aanvullende pakketten allerlei zaken die je, afhankelijk van leeftijd/gezinssituatie nooit nodig zult hebben.

bij fbto kun je veel losse aanvullende pakketten sluiten, dat wordt dus bedoeld met de reclame.

overigens zit ik zelf sinds een paar jaar bij fbto (restitutiepolis) en bevalt me prima. ik gebruik uitsluitend merkmedicatie, nooit problemen met vergoeding daarvan.

premie voor basispakket is voor komend jaar maar 1,- euro omhoog gegaan. heb daarnaast alleen voor 0,99 ct p.m. een tandongevallen verzekering er bij genomen, omdat ik veel kronen heb en 1 uitglijder (bijv. door andrelon shampoo;-)) en je kunt een kostenpost van duizenden euro's hebben.