Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 21-11-2015 16:13:34
Elektronica & TV

Nieuwe wasmachine stuk

Beste tientje31,

u heeft recht op een goed, deugdelijk product.
ondanks dat het voor u gevoelsmatig anders aan zou voelen (voor mijzelf ook overigens) heeft mediamarkt het bij het rechte eind.
meer informatie vind u in de volgende link, klik https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is">hier en https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">hier.
als ik u was zou ik mediamarkt er wel op aanspreken dat u van het defect niet teveel overlast mag ondervinden. als het bijvoorbeeld weken duurt voordat het eindelijk opgelost is voor u dan hoeft u dat niet te accepteren. een wasmachine wordt wekelijks gebruikt en kunt u dus geen weken missen.
als na een aantal reparaties (gemiddeld wordt 3 aangenomen) de wasmachine nog steeds niet naar behoren functioneert dan heeft u recht op een nieuwe wasmachine.
hoop voor u dat het snel gerepareerd wordt en dat u uw wasmachine snel weer kunt gebruiken.