Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-11-2015 14:44:50
Garantie & Verzekeringen

Berekening zorgverzekering

[quote=mahadma schreef op zondag 22 nov 2015, 14:02]


weet je trouwens dat er in de gebouwen waar ambtenaren werken witte lijnen in het midden van de gang komen per morgen? iedereen moet rechts lopen, dus dan lopen de te vroeg weggaande en de te laat komende mensen elkaar niet in de weg :-d

in mijn "werkzame" leven (als je dat al van een ambtenaar mag zeggen) en dat ligt al vele jaren achter mij, stonden deze strepen er al, ik kan mij geen gang herinneren waar ze niet stonden.
er zijn overigens verschillende kleuren strepen aangebracht en dat is om er voor te zorgen dat de ambtenaren in de buitendienst die in het kantoorgebouw komen de "witte boorden" ambtenaren niet in de weg lopen als die op weg zijn naar de koffieautomaat.
waar u het vandaan haalt dat deze strepen pas morgen worden aangebracht is mij een raadsel.
u was (bent) in ieder geval geen ambtenaar want anders had u deze opmerking niet geplaatst ;-))