Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
ammke - 22-11-2015 21:08:22
Geldzaken & Recht

Online winkelen/ retouren

Goedenavond,


wauw! wat een reacties!

fijn dat jullie je willen verdiepen in mijn vraag en de site/ naam achter mooy en de goede.
wat jullie je afvragen en wat ik inderdaad niet in mijn vraag heb beschreven;
de kousen zijn niet gedragen,
de kousen zaten niet in een verzegelde verpakking,
ik heb slechts 1 doosje geopend en meteen bij het openen, het openvouwen van het plastic en het uithalen van de kous zag ik al dat ik de verkeerde (lengte) maat had ontvangen.
het plastic dat om de kousen heen zit is eromheen gevouwen, makkelijk te openen zonder daadwerkelijk een zegel/ seal te hoeven verbreken. het doosje daaromheen is ook een verpakking dat eenvoudig in elkaar te vouwen is.
ik heb in één bestelling 4 paar kousen ontvangen. slechts één doosje van de 4 doosjes is open geweest.
mocht het nou echt zo zijn dat het gaat om het niet mogen ruilen/ retouneren van hygiënische artikelen, dan zou ik de andere 3 doosjes toch wél terug mogen sturen..?

wat mij vooral wars zit is dat zij geen gehoor geven aan de mails die ik heb gestuurd..

beste hutch, bedankt voor het 06 nummer dat u heeft gevonden, dit ga ik morgen ochtend meteen proberen. het tweede nummer dat u heeft gevonden heb ik dus al meerdere keren geprobeerd, zonder resultaat. en inderdaad, de sites staan vol met positieve recensies, maar nergens een linkje naar waar je die recensie kan plaatsen..?

beste hopetobehelping,
bedankt voor uw reactie.
zeker weet ik niet of ik kan aantonen of ik binnen 14 dagen heb gereageerd. het enige wat ik binnen het termijn van 14 dagen heb ingevuld is het contact formulier op de site van www.steunkousenspecialist.nl. en naar mijn weten is dat niet meer terug te vinden..

beste tenormin,
bedankt voor uw reactie.
al eerder heb ik kousen aan laten meten door een specialist. dus de maat die ik nodig heb weet ik. echter is daar de keus vaak beperkt aan materiaal en kleur. daarom kwam ik op deze site terecht. een dure les is het zeker!