Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 22-11-2015 22:43:01
Geldzaken & Recht

Online winkelen/ retouren

[quote=ammke schreef op zondag 22 nov 2015, 21:08]het plastic dat om de kousen heen zit is eromheen gevouwen, makkelijk te openen zonder daadwerkelijk een zegel/ seal te hoeven verbreken. het doosje daaromheen is ook een verpakking dat eenvoudig in elkaar te vouwen is.
het gevolg hiervan is dat het herroepingsrecht gewoon van toepassing is op de gehele bestelling.

[quote=ammke schreef op zondag 22 nov 2015, 21:08]zeker weet ik niet of ik kan aantonen of ik binnen 14 dagen heb gereageerd. het enige wat ik binnen het termijn van 14 dagen heb ingevuld is het contact formulier op de site van www.steunkousenspecialist.nl. en naar mijn weten is dat niet meer terug te vinden..
mocht dit een twistpunt worden dan kun je aangeven dat de verkoper jou niet op duidelijke en begrijpelijke wijze heeft geinformeert over het herroepingsrecht. de bewijslast daarvoor ligt bij de verkoper. en het gevolg hiervan is dat het herroepingsrecht wordt verlengt tot maximaal 12 maanden.

nadat je een beroep hebt gedaan op het herroepingsrecht moet je de goederen binnen 14 dagen terugsturen. als dit aangetekend doet dan kan de verkoper moeilijk betwisten dat het pakket is aangekomen. en mocht het bij postnl kwijtraken dan is het verzekerd tot 500 euro voor een pakket (50 voor een brief).