Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-11-2015 12:55:35
Auto & Vervoer

Geen rechten bij op=op...??

Hänschen klein schreef op woensdag 18 nov 2015, 23:41: op de reclamefolder staat vet gedrukt: op=op en volgens mij is dat helemaal identisch met 'zolang de voorraad strekt'!
_____________________________________
wanneer je echter als allereerste klant de winkel binnenkomt en blijkt dat het aangeprezen artikel helemaal niet in het schap staat, komt ook niet en kan niet (na-)besteld worden! precies hetzelfde bij andere filialen......

is dat nu verlokkerij of verlakkerij? of allebeide? en waaruit bestaat 'de verkooptruc' voor deze winkels? "kopen ze wel iets anders, als ze toch al binnen zijn?"

wie heeft over deze truc jurisprudentie? waar ligt de grens voor bedriegelijke praktijken?


en wat dacht je van de jumbo, zij zeggen altijd als het product (in dit geval) het gebak op de datum van dezelfde dag is mag je het gratis meenemen mooi niet, bij ons in sneek is het zo dat als je bij opening er bent het personeel al het gebak wat de klant gratis mag meenemen uit de vitrine heeft gehaald en voor zich zelf heeft gereserveerd