Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 23-11-2015 12:57:04
Geldzaken & Recht

Met vvv bonnen betalen in de webshop van bol.com?

@jo-hannah,

er zijn verschillende soorten kadobonnen, toonbonnen en nummerbonnen en gewoon cash geld (ja, dat bestaat ook nog, is lang geldig en overal besteedbaar en je krijgt zelfs wisselgeld en in veel buitenlanden besteedbaar, maar dàt terzijde). de giftcards, eerder genoemd hebben een nummer en dat kan je doorgeven aan o.a. een webshop, na gebruik? saldo weg of u laat ze gewoon verlopen zoals heel veel mensen ........... dan de vvv bonnen, die lever je in bij de winkel en je krijgt een korting op je te betalen bedrag. je levert je bon in. winkel stuurt die naar het vvv en krijgt het geld op de rekening. uw idee: ik stuur het nummer van de vvv bon op en (gegarandeerd) vind u na x tijd die bon, weet niet of die besteedt is, dus gaat naar een winkel en wil nog eens geld zien .......... de vvv bon moet dus eerst uit beveiliging omgezet worden naar bol normen, zodat fraude uitgesloten is, logisch toch?

ik zou in het kader van het gemak gewoon cash geld vragen en van te voren zeggen dat u géén kadobonnen wil, maar een enveloppe met inhoud aan de gulle gevers. die hoeven dus ook niet eerst geld naar een winkel te brengen om jou geld te geven .........