Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michel de wild - 23-11-2015 13:30:43
Computers & Telefonie

Tablat

Ik heb me aangemeld met een googleaccount volgens de vragen die gesteld zijn bij het inwerking krijgen van de tablat heb ik alles doorlopen zoals het hoort.
de tablat heeft moeite met oploaden van een spelletje of andere programma's, stopt halverwege of loopt vast, en dan loopt deze geheel vast. tablat start opzich zelf steeds opnieuw op. tevens hoor ik bij de tablat een tikkend geluid als deze iets aan het laden is, ook facebook is een probleem terwijl dit naar mijn inzien een onschuldige programma is. eerst gaf ik afgelopen vrijdag de schuld aan kpn omdat ik alles via kpn heb en dat wifi het niet zou doen, of dat het daarmee te maken had. de waarschuwing bij het spelen van een spelletje van dat deze niet geschikt is wordt niet gegeven, dus kan ik er wel vanuit gaan dat deze geschikt is voor het apparaat. op de site wordt van bart smit wordt niet anders dan positief gereageerd. problemen wilde ze niet eens aanhoren bij het filiaal in roosendaal en werd gelijk doorgestuurd naar de leverancier. uiteraard weet ik dat er spelletjes zijn die veel capaciteit vergen maar juist bij die spelletjes die het aan moet kunnen reageert hij zo.