Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruud_s - 23-11-2015 16:16:48
Computers & Telefonie

Een nieuw beeldscherm kopen voor mijn pc

Bedankt voor de tip edrick3. zo te lezen moet het wel lukken om windows 10 via die microsoft pagina te installeren. ik had de melding "niet compatibel" zo begrepen dat er voor mijn beeldscherm helemaal geen windows 10 bestaat. maar die is er dus kennelijk wel.
vandaag lukt het niet meer om het te installeren want ik moet eerst nog een back-up van mijn bestanden maken.
nog wel een vraag: op de download pagina van nvidia, waar ik heen ga als ik onder dat hele rijtje videokaarten klik op "surf naar de downloadpagina van nvidia", staat bij operating system alleen 64 bits. als ik linksboven klik op drivers en dan op geforce drivers, dan kom ik op een pagina met o.a. manual driver search. daar moet ik waarschinlijk i.p.v 900 series een andere serie selecteren. moet dat dan de 600 series of de 6 series zijn (of nog een andere)? 6000 series zie er niet bij staan.