Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 23-11-2015 18:25:58
Computers & Telefonie

Tablat

Retourgegevens:

waar kan ik mijn retourzending naar toe sturen?

voor onze klanten in nederland hebben wij een antwoordnummer waar al onze retouren kosteloos naar verzonden kunnen worden:

bart smit b.v.
t.a.v. de internet-afdeling
antwoordnummer 609
1130 wb volendam

we willen je adviseren je retourzendingen altijd aan te bieden via het postkantoor of postagentschap. je ontvangt dan een verzendbewijs van je retourzending aan de hand waarvan je retourzending te traceren is, mocht deze zoekraken. bart smit is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten die niet op deze wijze verzonden worden.
wij willen je vragen het bijgeleverde retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een snelle afhandeling van je retourzending. dit formulier vind je aan de achterzijde van je besteloverzicht.

download hier het retourformulier link https://www.bartsmit.com/nl/bsnl/customerservice/1374">klik

vergeet dus niet het retourformulier er bij te doen en verzendbewijs net zo lang bewaren totdat je je geld terug hebt. reden van retour hoef je niet te vermelden.