Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 24-11-2015 15:17:32
Huishouden & Energie

Prijscverschil bij nederlandse energie maatschappij

Dat zal best mogelijk kunnen zijn en ja dat mag, men kiest zelf voor een bepaalde contractvorm met bijbehorend tarief. vaak krijg je een zogenaamd "gratis" tablet of een andere sigaar uit eigen doos, maar betaal je via elke kwh weer gezellig terug aan de "gulle" gever.

als u artikel x altijd bij winkel a koopt voor € 1,00 en nooit kijk wat artikel x bij "anderen" kost en er achter komt dat artikel x bij winkel b € 0,75 kost en bij winkel c zelfs € 0,50, is dat uw niet in de gaten houden gegeven zodat u teveel betaald heeft.

vervang nu even winkel a, b en c met contract a, b en c bij dezelfde winkel. gewoon bij einde contract goed kijken of er andere opties zijn bij dezelfde winkel. (zelf bij onze energieleverancier een 'doorgezakte bodemprijs bedongen en bij de zorgverzekering door vooral door te zeuren 10% korting gekregen)