Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 24-11-2015 17:44:03
Voeding & Gezondheid

Hoe houd ik de broodkorst knapperig?

Niet van tevoren snijden, maar gewoon een heel brood (en een broodmes; hoeft niet elektrisch te zijn) kopen.
bewaren in papieren zak op niet al te warme plaats (niet naast je gasstel/kookplaat).
voor het snijden heel vluchtig de bovenkant/korst vochtig maken... nee, niet onder de kraan houden, maar een paar spettertjes met je hand.
dan vlak voor gebruik even ronddraaien boven het gasstel (echte vlam is wel een vereiste) eventueel aan een barbecue-pen of zo en dan pas snijden.
wij doen het al jaren zo en alleen al van de geur van het gebakken brood krijg je al trek. succes.