Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-11-2015 15:59:04
Geldzaken & Recht

Schilder gebruikte stinkende verf

Ik denk dat u een goede zaak heeft tegen de schilder, ik vond nl dit.

vista bo-kh vergeleken met andere isolerende muurverf

vista bo-kh kan goed vergeleken worden met sikkens alpha isolux sf en herbol isomat wv. het belangrijkste verschil met deze twee isolerende muurverven is dat ze watergedragen zijn en dus volgens de arbo-wetgeving ook door professionele gebruikers binnen mogen worden toegepast: dit kan alleen wanneer hiervoor een speciale vergunning is aangevraagd. het feit dat bo-kh oplosmiddelhoudend is, heeft wel als voordeel dat deze beter isoleert en dus voor de meest extreme gevallen van verontreiniging de betere optie is.

klik http://workerz.nl/vista-bo-kh.html">hier

de andere twee verfsoorten zijn dus op waterbasis en de bo-kh niet en die mag daarom niet door een professionele schilder binnenshuis worden gebruikt, tenzij met een speciale vergunning. nou lijkt me uit uw verhaal naar voren te komen dat hij die niet heeft aangevraagd. dus wat hij heeft gedaan mag helemaal niet.

ik denk dat u volledige herstel met de correcte verf van de schilder kunt vragen.