Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 25-11-2015 22:26:15
Voeding & Gezondheid

Hoe houd ik de broodkorst knapperig?

Wim bosboom,
u verkoopt kletskoek met slappe korst.
als u de vraag goed had gelezen dan had u gezien dat het over gesneden brood gaat.
en als je sneetjes brood in een oven heet maakt droogt de hele boterham uit, niet alleen de korst.
hetzelfde effect als in een broodrooster.
en een oven 15 minuten voorverwarmen ?
haha, de mijne is in 2 minuten 220 graden !
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++========

=wim.bosboom schreef op woensdag 25 nov 2015, 22:03: allemaal weer lekker zitten googlen?
nou, dat had ts zelf ook wel kunnen doen.
de ultieme oplossing die niet op google staat, daar gaat het over, toch?
gewoon een combi-magnetron of een oven, dan wordt alle broodspul weer lekker. kost wel tijd, eerst 15 minuten voorverwarmen, dan hebben we het dus over warme-oven, magnetron uit laten!