Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 26-11-2015 01:21:39
Elektronica & TV

Probleem met philips tv

Dag teratai,

het verschijnsel dat uw tv heeft ligt zeer waarschijnlijk aan de voeding. dit gedeelte van de tv maakt diverse spanningen voor delen van de tv die dat nodig hebben. als één spanning een probleem heeft gaat het ledje vooraan op de tv knipperen.
soms doet de tv het na afkoelen het weer, doch meestal helemaal niet weer tot het probleem in de voeding verholpen is. vaak een bolstaande elektrolytische condensator die niet voor z'n taak berekend is. goedkoop spul!

vroeger maakte philips zelf prima condensatoren en tv's, doch tegenwoordig is philips een dozenschuiver geworden die overal spul inkoopt en dat is niet meer de beste kwaliteit!

zelf heb ik tot 1992 25 jaar bij philips gewerkt en ik repareer al sinds 1963 tv's. in de personeelsinkoop kan ik nog steeds kopen tegen "gereduceerde prijs", doch een maand geleden kocht ik een nieuwe smart tv van het merk samsung.

neem contact op met philips voor een coulanceregeling, want een tv van 2,5 jaar mag niet geheel afgeschreven worden. repareren doet een gecertificeerd bedrijf als e-care, dat vele jaren geleden via de vries de technische service van philips overgenomen heeft.
daar kunt u ook zelf informeren of ze de coulance zelf met philips regelen. ze hebben een ophaaldienst om de tv bij u thuis op te halen.

hardwareerrorman.