Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
connie.kassa - 26-11-2015 10:53:28
Huishouden & Energie

Stomen in de magnetron

Wat dat betreft ben ik waarschijnlijk niet helemaal duidelijk geweest, ik heb een gewone magnetron (met grill dan), maar voor een tientje meer heb je een 'gewone' magentron met stoomfunctie, dat is dus geen combi-oven, dat kan niet voor die prijs.

nu heb ik mijn handleiding gelezen en daarin staat dat ik geen stoomschaal kan gebruiken, dan had ik die magnetron met stoomfunctie moeten hebben. en ik geloof dat gewoon niet en vraag mij af wat het verschil is, één klein knopje waarschijnlijk.

edrick zal we gelijk hebben met zijn stoommaaltijden, maar ik kom nooit bij de ah en ik eet nooit kant-en-klaar maaltijden (en ook geen boterhammen met pindakaas). ik denk dat het wel kan maar volgens de handleiding kan het niet, een stoomschaal gebruiken, dus ...