Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-11-2015 10:31:59
Geldzaken & Recht

Incasso marktplaats

mijn betaalde advertentie is automatisch verlengd. waarom is dit gebeurd?
in sommige groepen en rubrieken wordt uw betaalde advertentie automatisch verlengd. bij het maken van uw advertentie, ziet u of uw advertentie automatisch wordt verlengd (bij de stap plaatsing of kies uw advertentiepakket).

zolang u de advertentie niet weghaalt, blijft de automatische verlenging doorlopen. voor elke verlenging wordt geld afgeschreven. u ontvangt een e-mail wanneer de volgende verlenging ingaat. wanneer u de advertentie verwijdert, wordt de verlenging stop gezet. vanaf dit moment wordt voor deze advertentie geen geld meer afgeschreven.

op de tarievenpagina kunt u bekijken wat het kost en voor welke automatische verlenging geldt.

let op: in de wet staat dat een overeenkomst niet zomaar verlengd mag worden. dit mag wel wanneer de gebruiker de kans krijgt om de verlengde overeenkomst op te zeggen. de opzegtermijn mag maximaal één maand zijn. bij marktplaats hanteren we niet de maximale opzegtermijn van één maand. u kunt opzeggen wanneer u maar wilt. dit doet u door de advertentie te verwijderen.

bron: marktplaats.nl