Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 27-11-2015 11:50:05
Computers & Telefonie

Hoge rekening kpn door 09091900 nummer

@telefon, als u de spelregels gelezen had, had u kunnen lezen dat mailadressen e.d. geweerd worden.
naast dat u pas na ruim 10 maanden reageert en de rekening al betaald is, geldt ook dat dit een forum is waar op het forum zelf tips en adviezen in reactie op vragen gegeven worden die anderen dan de vraagsteller zelf eventueel ook kunnen helpen met een vergelijkbare kwestie.
als iedereen onderling via mailadressen en telefoonnummers aan de orde gestelde problemen probeert op te lossen dan hebben anderen dan vraagsteller er niets aan en kan ook niet door anderen nog aanvullende informatie worden verstrekt. een rubriek zoals deze rubriek heeft dan eigenlijk weinig zin.
u heeft een lang (en verontwaardigd) verhaal geschreven, maar naar mijn idee had u beter daarvoor in de plaats een tip van de sluier kunnen oplichten en kunnen melden wat volgens u de beste weg is in een situatie zoals geschilderd, indien relevant voor vergelijkbare kwesties. daar hoeft niets aan privéinformatie bij vermeld te worden.
u zult wis en zeker ook weten dat nogal veel gewaarschuwd wordt om niet zomaar te reageren naar onbekende mailadressen en daarmee ook je eigen mailadres prijs te geven.
verder is het natuurlijk ook onduidelijk of u (van) een bedrijf bent en mogelijk op deze wijze klanten wilt werven. dat gebeurt op dit forum ook nogal eens en dergelijke reacties worden in de regel ook verwijderd.